About the project

The project derives from the search for a better quality of life in the pandemic era, enhancing lifes simplicity while respecting nature, using ecological and  natural systems. The customer of the mobile house is a couple of Japanese professionals; a biologist and an astronomer. Driven by the possibility of smart working, decide to live in natural and unspoiled areas in a small mobile home. The house is designed to offer simple and versatile living; comfort with the possibility of moving to different natural areas of Japan. Being able to face different climates with a highly eco-friendly structure. The interior spaces offer a work station, and both horizontal and vertical astronomical observation points.

Client: Volume Zero Competition

Team: MNDA studio + Edoardo Conti